Wepromac

Bouwadvies

Wepromac inschakelen?

Het onafhankelijke bouwadvies omvat o.a. de navolgende activiteiten:
- Uitwerken van uw (ver)bouwplannen
- Bepaling van de te gebruiken materialen
- Opstellen van de kostenraming
- Opstellen van een technische omschrijving / bestek
- Selectie van de uitvoerende partij
- Afbouw en inrichting

Uitwerken van uw (ver)bouwplannen

Om uw idee naar een definitief bouwplan te vertalen, is het belangrijk uw ideeŽn goed te kunnen verwoorden. Wat is uw doelstelling? Wat is uw eis / wens in relatie tot het gebruik? Wat is uw budget? Blijft het eventueel te verbouwen object in gebruik?Wij vertalen, in nauwe samenwerking met u, uw plannen naar een gedegen bouwplan. Wanneer het uitgangspunt helder is, maken wij voor u een kostenraming.

Bepaling van de te gebruiken materialen

Bij bouw of verbouw is het belangrijk om de juiste materialen te gebruiken. Met onze materialenkennis bent u er zeker van dat de juiste materiaalkeuze wordt gemaakt en deze aansluiten bij het gebruik van uw object.

Opstellen van de kostenraming

Wanneer de uitgangspunten helder zijn en het (ver)bouwplan aan de wensen voldoet, zorgen wij voor het opstellen van de kostenraming. De kostenraming geeft in de eerste plaats antwoord op de vraag of het plan financieel haalbaar en/of verantwoord is. In de tweede plaats dient de kostenraming als controle bij de offerte van de uitvoerende partij.

Opstellen van een technische omschrijving / bestek:

Wanneer uw plan definitief is vertaald naar een bouwplan, is het noodzakelijk om dit plan om te zetten naar een technische omschrijving of een bestek. Dit is onder andere nodig om goed vergelijkbare offertes bij aannemers aan te vragen. Wepromac controleert dit bestek / technische omschrijving op volledigheid en verzorgt de definitieve opstelling van het bestek / technische omschrijving van het object.

Selectie van de uitvoerende partij

Wepromac adviseert in de voorselectie van aannemers. Met onze ervaring is het mogelijk de juiste aannemers te selecteren. Tevens beoordelen wij de offertes op basis van prijs - kwaliteit verhouding en adviseren u welke aannemer te contracteren.

Afbouw en inrichting

Vaak wordt er voor gekozen om een bouwproject casco door de aannemer te laten opleveren. Het afbouwpakket zit dan bij de opdrachtgever zelf (schilderwerk, vloerbedekking, inrichting). Wepromac adviseert u ook bij dit afbouwpakket. Vooral bij utiliteitsbouw is het van belang uw afbouwpakket af te stemmen op het eindgebruik.

Menu

Home
Diensten
- Bouw Management
- Bouwadvies
- Ontwerp en Design
- Projectinrichting
- Begeleiding en CoŲrdinatie
- Facility Management
Over ons
Contact

projectmanagement

Wepromac

Meer weten?
Vul ons contactformulier in of bel nu met...

0317 - 318 350 Betrokkenheid en kwaliteit
Wepromac - Kerkstraat 43 - 6871BH Renkum - Tel 0317 318 350 - Fax 0317 318 323 - info@wepromac.nl