Wepromac

Facility management

Concentreer u op uw kerntaken

Facilitaire diensten zoals o.a. beveiliging, catering, schoonmaak en groenvoorziening vormen belangrijke aspecten van uw organisatie. Stuk voor stuk zaken waar veel tijd en energie in gaat zitten, terwijl u zich liever met uw kerntaken wilt bezighouden. Wepromac neemt de verantwoordelijkheid van de co÷rdinatie voor deze diensten graag geheel of gedeeltelijk van u over.

Adviezen gevolgd door actie

Wij lichten alle huidige activiteiten en facilitaire contracten door. Waar nodig adviseren wij u vervolgens ten aanzien van efficiency- en kwaliteitsverhogingen. Alle adviezen en verbeterpunten worden daarom gekoppeld aan een doelgericht actieplan. Zo kan Wepromac voor alle voorkomende facilitaire diensten contracten voor u opstellen. Specifiek afgestemd op uw wensen en uw situatie. U heeft dan een aanspreekpunt voor uw complete facility management. Met aanmerkelijke rendementsverhogende voordelen.

Ook voor huurders

Ook als huurder bent u bij Wepromac aan het juiste adres. We adviseren u ten aanzien van uw rechten en plichten die met uw huurovereenkomst te maken hebben. Inclusief de daarbij behorende algemene bepalingen. En ook kunnen we eventueel met de verhuurder onderhandelen als het gaat om de te leveren prestaties. Denkt u hierbij aan een goed binnenklimaat, gevelreiniging, het herstellen van gebreken, schoonmaak van algemene ruimten, planmatig onderhoud, enzovoort.

Van ontwerp tot oplevering

Tevens kan Wepromac uw partner zijn bij het vinden, realiseren, inrichten en gebruiken van een geschikte huisvesting voor uw bedrijf en organisatie. Wij nemen u deze zorg graag uit handen. Van ontwerp tot oplevering en ook daarna kunnen wij u ondersteunen met het gebruik en het onderhoud van uw huisvesting of onroerend goed. Wij houden alles voor bespreekbaar en mogelijk.

Menu

Home
Diensten
- Bouw Management
- Bouwadvies
- Ontwerp en Design
- Projectinrichting
- Begeleiding en Co÷rdinatie
- Facility Management
Over ons
Contact

projectmanagement

Wepromac

Meer weten?
Vul ons contactformulier in of bel nu met...

0317 - 318 350 Betrokkenheid en kwaliteit
Wepromac - Kerkstraat 43 - 6871BH Renkum - Tel 0317 318 350 - Fax 0317 318 323 - info@wepromac.nl