Wepromac

Over ons...

De organisatie

Wepromac is een professionele organisatie die diensten aanbiedt op het gebied van facility- en bouwmanagement. Onder facility management verstaat wij alle werkzaamheden en activiteiten met betrekking tot huisvesting (beheer, inrichting en onderhoud van gebouwen, terreinen en gebouwgebonden installaties).

Bouwmanagement leidt en ondersteunt alle activiteiten met betrekking tot de bouw van een nieuw bedrijfspand en/of de verbouwing van een bestaand bedrijfspand. Uitgangspunt bij onze dienstverlening is het aan opdrachtgevers bieden van een zo breed mogelijk keuzepakket aan diensten, variŽrend van begeleiding van een compleet nieuwbouw- en/of renovatieproject tot het coŲrdineren van ťťn facilitair aspect.

Wepromac werkt duidelijk, efficiŽnt en professioneel. Dat geldt voor zowel het gehele bouwproces of voor alleen een onderdeel hiervan. Wij nemen u de totale zorg uit handen. Binnen het overeengekomen budget en binnen de afgesproken tijdsplanning. Zonder een moment de hoge kwaliteitsnorm uit het oog te verliezen.

Onze visie: Betrokkenheid en kwaliteit

Voor u als opdrachtgever is het van belang dat wij met u meedenken, zich als het ware vereenzelvigen met uw organisatie. Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel: wij komen afspraken en tijdsplanningen altijd na en voeren de werkzaamheden binnen budget uit. Praktijkgericht denken en handelen vormen daarbij de basis.

Onze missie

Wepromac stelt zich tot doel diensten te leveren met een duidelijke toegevoegde waarde voor organisaties.

Over Wim Eitjes

Managing consultant

Wim Eitjes, 48 jaar, heeft in 2005 de stap genomen om voor zichzelf te beginnen. Hij heeft een opleiding HTS bouwkunde genoten en cursussen op het gebied van bedrijfskunde en projectmanagement gevolgd.

Hij heeft gewerkt als district manager bij een project ingenieurs bureau waar hij verantwoordelijk was voor de aansturing op commercieel gebied van 2 vestigingen. Als facilitair manager was hij verantwoordelijk voor de aan - en verhuur van panden evenals de verbouwing en inrichting hiervan.
Verder was hij verantwoordelijk voor het afsluiten huurcontracten, budget bepaling, uitbesteding van werkzaamheden en de controle op de uitvoering hiervan.

Als projectleider/manager bij een grote financiŽle instelling was hij verantwoordelijk voor herhuisvesting en de begeleiding van verhuizingen.
Aspecten welke aan de orde kwamen zijn:
- het op een lijn krijgen van managers m.b.t. het beleidsplan
- selecteren van nieuwe locaties
- vlekkenplannen en definitieve indeling
- begeleiden van verhuisteam c.q. verhuizing

Als bouwmanager was hij verantwoordelijk voor de begeleiding, coŲrdinatie en ondersteuning van bouw, verbouw en renovatie projecten variŽrend van een receptiebalie tot een call-center van 2500m2 inclusief een volwaardig restaurant.

Menu

Home
Diensten
- Bouw Management
- Bouwadvies
- Ontwerp en Design
- Projectinrichting
- Begeleiding en CoŲrdinatie
- Facility Management
Over ons
Contact

advies

Wepromac

Meer weten?
Vul ons contactformulier in of bel nu met...

0317 - 318 350 Betrokkenheid en kwaliteit
Wepromac - Kerkstraat 43 - 6871BH Renkum - Tel 0317 318 350 - Fax 0317 318 323 - info@wepromac.nl