Wepromac

Projectinrichting

Wepromac inschakelen?

Wat kunt u van ons verwachten?

Wepromac heeft een brede ervaring als het gaat om de totale inrichting van kantoren en bedrijfspanden.Wij nemen u de totale zorg uit handen. Binnen het overeengekomen budget en binnen de afgesproken tijdsplanning. Zonder een moment de hoge kwaliteitsnorm uit het oog te verliezen.Wij beheersen alle disciplines om tot een optimale werkomgeving te komen voor opdrachtgever én eindgebruiker.

Dankzij onze kennis leiden onze adviezen dikwijls tot aanzienlijke kostenbesparingen op uw projectinrichting. Daar komt bij dat u met slechts met één aanspreekpunt te maken heeft. Want wij zorgen voor de aansturing van alle betrokken partijen, zoals aannemers, installateurs, gemeente, brandweer, leveranciers, enzovoort. Daar hebt u geen omkijken naar.

Doordat wij al deze disciplines beheersen, bent u als opdrachtgever gegarandeerd van een uitstekend eindresultaat. Waarbij alle deeltrajecten 100% op elkaar zijn afgestemd. Kortom; bij ons bent u aan het juiste adres. Of het nu om een verhuizing naar een nieuw pand gaat, of om een renovatie van uw bestaande kantoor. Wepromac regelt het voor u.

Projectinrichting disciplines

Wepromac adviseert en begeleidt u, indien gewenst, met de volgende disciplines:

Wepromac adviseert en begeleidt u, indien gewenst, met de volgende disciplines:

Menu

Home
Diensten
- Bouw Management
- Bouwadvies
- Ontwerp en Design
- Projectinrichting
- Begeleiding en Coördinatie
- Facility Management
Over ons
Contact

projectmanagement

Wepromac

Meer weten?
Vul ons contactformulier in of bel nu met...

0317 - 318 350 Betrokkenheid en kwaliteit
Wepromac - Kerkstraat 43 - 6871BH Renkum - Tel 0317 318 350 - Fax 0317 318 323 - info@wepromac.nl